Välkommen till Norrlandsadvokaterna

Norrlandsadvokaterna är en allmänpraktiserande advokatbyrå som vänder sig till såväl privatpersoner som företag. Vår ambition är att ge våra klienter ett personligt engagemang och en god tillgänglighet i rättsliga angelägenheter.

Norrlandsadvokaterna finns på orterna Luleå, Umeå, Lycksele, Örnsköldsvik och Sundsvall.

Behöver du juridisk hjälp?

Alltid på din sida

Våra advokater och jurister står alltid på din sida oavsett om du blivit åtalad eller utsatt för brott, behöver råd vid skilsmässa eller behöver ett distributionsavtal inför ditt företags expansion i utlandet.


Så här fungerar det

Kvalificerad rådgivning inom ett flertal rättsområden

Norrlandsadvokaterna är verksamma inom rättsområdena familjerätt, fastighetsrätt, brottmål, skadeståndsrätt, avtals- och köprätt, tvistelösning och förvaltningsrätt. Vi biträder klienter i såväl humanjuridiska som affärsjuridiska angelägenheter. Läs mer om respektive rättsområde nedan.

VÅRA RÄTTSOMRÅDEN

Ledamot av Sveriges advokatsamfund

Rådgivare finns det gott om. Det finns inga bestämmelser om vem som får kalla sig jurist och starta juridisk byrå. Däremot kan endast den som blivit antagen som ledamot i Advokatsamfundet kalla sig advokat. Kraven på advokaters kompetens är stränga. Genom att vända dig till Norrlandsadvokaterna säkerställer du att du får kvalificerad och trygg rådgivning.

Mer om oss

Norrlandsadvokaterna

Vi är en allmänpraktiserande advokatbyrå som vänder sig till såväl privatpersoner som företag. Vår ambition är att ge våra klienter ett personligt engagemang och en god tillgänglighet i rättsliga angelägenheter.

Norrlandsadvokaterna

Välkommen att kontakta något av våra kontor.