Vi söker biträdande jurister och advokater

Norrlandsadvokaterna är en allmänpraktiserande advokatbyrå som vänder sig till såväl privatpersoner som företag. Vår ambition är att ge våra klienter ett personligt engagemang och en god tillgänglighet i rättsliga angelägenheter. Vi finns i Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Lycksele och Luleå och vi är ett starkt och sammansvetsat gäng med bred erfarenhet av de flesta humanjuridiska områden men även med dispositiva tvistemål och kommersiell juridik, där vi företräder allt från små ägarledda företag till publika bolag och internationella koncerner.

Till våra kontor i Umeå och Sundsvall söker vi nu förstärkning av en eller flera advokater och biträdande jurister och ser gärna sökande med särskilt intresse för dispositiva tvistemål och kommersiell juridik, även om du självklart kommer att få arbeta med ett flertal rättsområden.

Du bör ha minst tre, fyra års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete på byrå, domstol eller inom någon annan myndighet. Du är driven, engagerad och gillar att bygga egna klientkontakter och nätverk. Hos oss kommer du att vara en rådgivande part för våra klienter, du ger juridiskt stöd och deltar så klart i förhandlingar. Vi förutsätter att du har mycket god samarbetsförmåga och är van att arbeta självständigt gentemot klient och men också i nära samarbete med kollegor. Vi ger dig möjlighet att utvecklas kring dina intresseområden som jurist genom arbete, utbildning och personlig utveckling. Naturligtvis har du en svensk juristexamen och vi ser att du har ett starkt juridiskt driv, är en mycket god kommunikatör och effektiv utan att ge avkall på kvalitét och noggrannhet.

För oss är din personlighet lika viktig som dina yrkesmässiga meriter och vi ser att du är – precis som alla andra anställda på byrån – lagom cool, prestigelös och har massor av driv och vill ha roligt på jobbet. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och erbjuder bra förmåner med bland annat generöst friskvårdsbidrag.

Intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt och bifoga personligt brev tillsammans med ditt cv till info@norrlandsadvokaterna.se

Om du har frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Sophia Näslin på telefonnummer
0660-180 90.

Norrlandsadvokaterna

Vi är en allmänpraktiserande advokatbyrå som vänder sig till såväl privatpersoner som företag. Vår ambition är att ge våra klienter ett personligt engagemang och en god tillgänglighet i rättsliga angelägenheter.

Norrlandsadvokaterna

Välkommen att kontakta något av våra kontor.